Login

ตีพิมพ์ผลงานวิจัย

สนับสนุนการตีพิมพ์ผลงานวิจัยระดับชาติและนานาชาติ

นำเสนอผลงานวิจัย

สนับสนุนการนำเสนอผลงานวิจัยในระดับชาติและนานาชาติ

กองส่งเสริมงานวิจัย

สนับสนุนส่งเสริมการผลิตผลงานวิจัย เพื่อสร้างองค์ความรู้ใหม่ และพัฒนาเครือข่ายสำหรับนักวิจัย

ขอแสดงความยินดี

นักวิจัยดีเด่น ประจำปีการศึกษา 2558

http://socrates.utcc.ac.th/research/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/198924picture_003.jpg http://socrates.utcc.ac.th/research/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/254108picture_004.jpg http://socrates.utcc.ac.th/research/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/425725picture_002.jpg http://socrates.utcc.ac.th/research/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/780486excellence_researcher_2017.png
http://socrates.utcc.ac.th/research/ http://socrates.utcc.ac.th/research/ http://socrates.utcc.ac.th/research/ /research/index.php?option=com_content&view=article&id=361&catid=106&Itemid=259
Home » Awards » 2010
A+ R A-

Research Excellence Award 2010

อีเมล พิมพ์ PDF

Sasiwimon Warunsiri

 

    1. The Returns to Education in Thailand: A Pseudo-Panel Approach, WORLD DEVELOPMENT

 

Adisak Akesowan

  1. Quality Characteristics of Light Pork Burgers Fortified with Soy Protein Isolate, FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
  2. Effect of Konjac Flour Incorporated with Soy Protein Isolate on Quality Characteristics of Reduced-fat Chiffon Cakes, AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY

                      

Pitchaon Maisuthisakul

  1. Antioxidant and Tyrosinase Inhibitory Activity of Mango Seed Kernel by Product, Food Chemistry
  2. Relationship between Antioxidant Properties and Chemical Composition of some Thai Plants, Journal of Food Composition and Analysis
  3. Enhancing the Oxidative Stability of Rice Crackers by Addition of the Ethanolic Extract of Phytochemicals from Cratoxylum Formosum Dyer, Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition

                         

Kanchana Chokriensukchai

    1.Thai Youths and Global Warming: Media Information, Awareness and Lifestyle Activities, Applied Environmental Education and Communication

Login